17-10-2017
NORD Visitkort

ORIENTERING til kunder og samarbejdspartnere

Der har i bestyrelsen været arbejdet med forskellige modeller, for den fremtidige plan for arkitektfirmaet NORD - vi har sonderet markedet, og følt efter og tænkt meget.

Vi er herefter kommet til, at medindehaver Kim Flensborg ønsket at træde ud af arkitektfirmaet NORD as, for at søge nye udfordringer.

Kim vil i den kommende periode stadig være en del af firmaet, så der sker en glidende overlevering af igangværende opgaver.

Herefter fortsætter Klaus Christensen som ene ejer af selskabet, og da med den sædvanlige gode medarbejderstab, og vi ser frem til fortsat at være jeres samarbejdspartner.

29-08-2017
1570_Ella Mariehjemmet_Spadestik

FRIPLEJEHJEM - SPADESTIK FOR ELLA MARIEHJEMMET

Holger, Anni og Thomas med efternavnene folkepensionist(94), formand for Ældresagen og Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune, tog i dag 1. spadestik til Aalborgs nyeste plejehjemsbyggeri. Plejehjemmet opføres som friplejehjem af Fonden Mariehjemmene, og kommer blandt andet til at rumme 50 plejeboliger, fælleshus, storkøkken og aktivitetsrum. Vi har været arkitekter på opgaven, der er udviklet i tæt samarbejde med A. Enggaard i totalentreprise. Plejehjemmet ventes klart til indflytning efteråret 2018.

LINK til projekt

28-08-2017
1527_Uno-X_Thumbnail

UNO-X: FOR 250 MIO NYE TANKSTATIONER

Uno-X har netop offentliggjort deres strategi for de kommende år, hvor vores design er et vigtigt parameter. Vi har nemlig udviklet et helt nyt stations-koncept, som intuitivt, enkelt og indbydende skal føre kunderne igennem tankningen. Bygherren har ønsket at kombinere et prisbilligt produkt med en helstøbt kvalitetsoplevelse, hvor kunden føler sig tryg og uden stress. I projektet kommer det blandt andet til udtryk ved at vi ensretter ind- og udkørsel og gør stationens elementer enkle og lette at aflæse og betjene. Desuden har vi arbejdet intenst med at skabe en oplevelse af ’rum’, hvor skærmtaget dag og nat vil fremstå som et enkelt og lysende rum, der vil bidrage til at gøre det trygt at færdes – også i nærområdet.

Konceptet, der samlet set løber op i en investering på 250 mio. kr., skal frem til 2021 bredes ud over hele landet.

LINK til artikel i BYG•TEK

LINK til artikel i Nordjyske

LINK til fotos

17-08-2017
1726_Nyhed_Sal 100_Thumbnail

KULTURSTATION OG KINOREVU - SAL 100

Vi har netop afleveret et skitseforslag til en ny sal i tilknytning til Kulturstationen og Kinorevuen i Skørping.

Forslaget bygger på en idé om at forstærke Skørpings centrum, og bidrage til at gøre området omkring stationen og kulturstationen til et endnu stærkere bymæssigt og kulturelt knudepunkt.

Den arkitektoniske hovedidé bygger på to hovedelementer, en PAVILLON og en KUBE. Pavillonen placeres mod Torvet, og bliver den fremtidige indgang til SAL 100. Kuben rummer SAL 100, placeres i gårdrummet, og bliver – i kraft af sin højde - en betydelig spiller i forhold til Torvet. Kuben vil fremstå oplyst om natten, som modspil til vandtårnet og som et nyt vartegn for byen.

LINK til projektmappe

LINK til artikel i Nordjyske