17-10-2018
Lundby Kirke_Thumbnail

LUNDBY KIRKE

Arkitektfirmaet NORD har netop afleveret en veloverstået tagudskiftning af Lundby Kirke, som der her vises billeder af efter, under og før. Tegnestuen har været med fra den indledende dialog med bygherre til tilsyn og aflevering. Vi takker for et godt samarbejde.

LINK til billeder

08-10-2018
Prækvalificiret PM Brønderslev

PRÆKVALIFICERET

Arkitektfirmaet NORD er prækvalificeret til at afgive tilbud vedrørende Boligforeningen P.M., afd. 1’s renovering og ombygning af afdelingens 5 boligblokke beliggende på Valdemarsgade og Frederiksgade samt Knudsgade i Brønderslev.

Teamet består yderligere af totalentreprenør Henriksen & Madsen, samt Viborg Ingeniørerne. Vi ser frem til det videre samarbejde.

08-10-2018
Vivabolig afd 3 - Vinduer

VINDUESUDSKIFTNING MM. I 704 LEJLIGHEDER GODKENDT MED STORT FLERTAL

Beboerafstemningen vedr. udskiftning af vinduer og indgangspartier til energioptimerede 3-lags glas, samt efterisolering af lysninger mm. i 704 boliger i Vivaboligs afd. 3, er netop godkendt med stort flertal.

Resultatet af udskiftningen og renoveringen er et bedre indeklima og en lavere varmeregning for beboerne, samt en æstetisk opgradering af hele bebyggelsen. Udskiftningen i bebyggelsen fra 1954 med en central placering i Aalborg skal gennemføres i perioden 2019-2023.

01-10-2018
Velkommen til Henrik_01-10-2018

VELKOMMEN TILBAGE TIL HENRIK

Vi har travlt hos Arkitektfirmaet NORD, og vi er derfor glade for atter at kunne byde bygningskonstruktør Henrik Bast Nielsen velkommen på tegnestuen.

Henrik vil primært komme til at beskæftige sig med projektering og projekteringsledelse i forbindelse med både vores renoveringssager og nybyggerier.