11-03-2019
Byggestart Frejaparken_Thumbnail

BYGGESTART VIVABOLIG AFD. 6 - FREJAPARKEN

Byggestart med arbejdet med renovering og ombygning af Vivabolig afd. 6. Arbejdet omfatter tagudskiftning, ombygning af tagkonstruktion og ombygning af 1. salen i boligerne, samt udskiftning af vinduer og døre. Vi forventer, at arbejdet er færdigt slut november 2019. God arbejdslyst til Verner Fredsgaard & Søn A/S og MTS som er entreprenører på projektet.

11-03-2019
Renoverprisen 2019_Thumbnail

RENOVERPRISEN 2019

3 af NORD as projekter er indstillet til Renoverprisen 2019. Der er tale om Børnenes Akademis nye børnehave, som er åbnet i en ombygget købmandsforretning, den nye helhedsplan og renovering af Rughaven og Hørhaven i Aalborg og renovering og ombygning af plejeboliger i Absalonsgård til nye studieboliger. Vi krydser fingrer…

Tak til hhv. Boligforeningen 1944 og Vivabolig og alle øvrige samarbejdspartnere for godt samarbejde i forbindelse med renoveringerne.

Få mere information om projekterne her:

20-02-2019
Johnny Christensen_Thumbnail

NY BYGNINGSKONSTRUKTØR-PRAKTIKANT FREM TIL SOMMERFERIEN

Tegnestuen er glade for at byde VELKOMMEN til vores nyeste praktikant. Denne gang er der tale om Johnny Christensen, som er i praktik som bygningskonstruktør. Johnny kommer til at arbejde med at modulere bygningsmodeller, lave beskrivelser og følge byggepladserne på fagtilsyn. Med en baggrund som tømrer har Johnny et godt indblik i potentielle problemstillinger, der kan opstå imellem projekterende og udførende, og den tætte kontakt imellem til byggepladserne, er noget Johnny vil lægge vægt på. Vi ser frem til at arbejde sammen med Johnny frem til sommerferien.

19-02-2019
Lærernes Pension - Åbent hus_Thumbnail

ÅBENT HUS I LÆRERNES PENSION PÅ NØRRESUNDBY HAVNEFRONT

Søndag d. 3. februar 2019, afholdt DEAS åbent hus i de 70 nye lejligheder på Laurits Hauges vej 2, 4, og 8 i Nørresundby, som man nu kan skrive sig op til. Dette markerer sidste etape i opførelsen af ”Nørresundbys Havnefront”, som vi hos Arkitektfirmaet NORD as er stolte af at have været en del af.

Der var ”flot fremmøde [og] mange positive tilbagemeldinger, blandt andet blev materialevalget og den høje kvalitet bemærket. Og så var de fremmødte positivt overraskede over altanernes størrelse og ikke mindst de mange skabe til opbevaring – de praktiske detaljer betyder meget i dagligdagen. Ejendommens gode beliggenhed blev også fremhævet” Udtaler Maivi Herup, Udlejningschef hos DEAS.

Byggeriet er klar til indflytning d. 15. juni 2019.

Se mere her

Link til projekt