13-12-2018
Martin-DGNB

MARTIN AAGAARD THOMSEN - DGNB KONSULENT

MARTIN AAGAARD THOMSEN, bygningskonstruktør hos Arkitektfirmaet NORD, har netop efteruddannet sig til DGNB konsulent og har dermed styrket tegnestuens bæredygtige profil og kompetencer.

Som tegnestue har vi stort fokus på bæredygtighed i alle byggeriets faser og vi er derfor glade for, vi nu har endnu en uddannet DGNB konsulent, så vi nu dækker bæredygtighedsrådgivning fra ideoplæg til og med udførelsesfasen.

Stort tillykke, Martin med din nye titel!

10-12-2018
Demensvenlig_10-12-2018

ARKITEKTFIRMAET NORD ER AALBORG KOMMUNES FØRSTE DEMENSVENLIGE ARKITEKTFIRMA

Vi hos arkitektfirmaet NORD sætter mennesket i centrum og har derfor stort fokus på menneskelige hensyn, når vi designer og planlægger boliger til og for mennesker.

Vi har derfor kontaktet Demensven foreningen, der har givet os nyttig viden om demens, så vi er klædt ekstra godt på som demensvenner, når vi skal designe boliger til mennesker med demens og også fremtidssikre seniorboliger mm.

05-12-2018
Vinduer-Jyttevej_Thumbnail_05-12-2018

VINDUESUDSKIFTNING GODKENDT VED BEBOERAFSTEMNING

I går aftes blev endnu en vinduesudskiftning godkendt ved beboerafstemning. Denne gang i Vivaboligs afd. 9 - Jyttevej, der indeholder 168 boliger, ved næsten enstemmig godkendelse. Udskiftningen forventes af blive udført fra august 2019. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Vivabolig og afd. 9.

03-12-2018
Hanne Laursen_10 års jubilæum_Thumbnail

HANNE LAURSEN - 10 ÅRS JUBILÆUM

Vores bogholder Hanne Laursen har pr. 1/12, 10 års jubilæum hos arkitektfirmaet NORD as. Ud over bogholderi bestrider Hanne i dag også den daglige administration.

Hanne er, foruden sine skarpe kompetencer indenfor tal, også kendt for sit store sociale favntag om at få trådene til at hænge sammen på en travl tegnestue.

Hendes gode humør og rummelige kunnen kommer ikke alene tegnestuen til gode; hun er også den første kunderne møder både i telefonen og ved møder på tegnestuen, hvor de ofte får serveret noget godt til ganen.

Tak for indsatsen gennem 10 år og stort tillykke med dit jubilæum, Hanne!