20-02-2019
Johnny Christensen_Thumbnail

NY BYGNINGSKONSTRUKTØR-PRAKTIKANT FREM TIL SOMMERFERIEN

Tegnestuen er glade for at byde VELKOMMEN til vores nyeste praktikant. Denne gang er der tale om Johnny Christensen, som er i praktik som bygningskonstruktør. Johnny kommer til at arbejde med at modulere bygningsmodeller, lave beskrivelser og følge byggepladserne på fagtilsyn. Med en baggrund som tømrer har Johnny et godt indblik i potentielle problemstillinger, der kan opstå imellem projekterende og udførende, og den tætte kontakt imellem til byggepladserne, er noget Johnny vil lægge vægt på. Vi ser frem til at arbejde sammen med Johnny frem til sommerferien.

19-02-2019
Lærernes Pension - Åbent hus_Thumbnail

ÅBENT HUS I LÆRERNES PENSION PÅ NØRRESUNDBY HAVNEFRONT

Søndag d. 3. februar 2019, afholdt DEAS åbent hus i de 70 nye lejligheder på Laurits Hauges vej 2, 4, og 8 i Nørresundby, som man nu kan skrive sig op til. Dette markerer sidste etape i opførelsen af ”Nørresundbys Havnefront”, som vi hos Arkitektfirmaet NORD as er stolte af at have været en del af.

Der var ”flot fremmøde [og] mange positive tilbagemeldinger, blandt andet blev materialevalget og den høje kvalitet bemærket. Og så var de fremmødte positivt overraskede over altanernes størrelse og ikke mindst de mange skabe til opbevaring – de praktiske detaljer betyder meget i dagligdagen. Ejendommens gode beliggenhed blev også fremhævet” Udtaler Maivi Herup, Udlejningschef hos DEAS.

Byggeriet er klar til indflytning d. 15. juni 2019.

Se mere her

Link til projekt

13-02-2019
Tinghusgade Thumbnail

TINGHUSGADE - TAGUDSKIFTNING

Tagudskiftningen på den bevaringsværdige bygning fra 1847 på Tinghusgade 5 i Nørresundby nærmer sig sin afslutning. Udskiftningen er blevet udført på vegne af Aak Bygninger Aalborg Kommune og indebærer en komplet opdatering af bygningens tag og kviste m.m., der samtidig er blevet efterisoleret. Udover selve taget er alle ovenlysvinduer, lysninger og kvistvinduer blevet udskiftet. Tagudskiftningen er selvfølgelig udført i respekt for bygningens oprindelige udtryk, så den klassicistiske stil bliver bibeholdt. Vi har været glade for at stå for bygherre- og arkitektrådgivning på projektet, som har forløbet planmæssigt. Udskiftningen er udført af Kimbo Huse A/S og det fine resultat kan ses her:

13-02-2019
Byggerating thumbnail

BYGGERATING - A

Her kommer et par pæne ord om @Byggeriets Evaluerings Centers Byggerating, efterfulgt af en smule skamløs selvpromovering: Byggerating er en god måde for bygherrer at sammenligne og navigere i de forskellige udbydere af arkitekt-, ingeniør- og entreprenørrådgivning… og så er det en god måde for rådgivere at finde ud af, hvor der kan forbedres, og hvor der skal fortsættes med samme niveau. Karakteren er baseret på bygherrers evalueringer af alt fra tidsplaner og budgetter over proceshåndtering og kvalitet af projektet til om bygherre vil benytte rådgiveren igen. Vi er stolte af, at evalueringerne fra de bygherrer, vi har rådgivet, har landet os en aktuel byggerating med topkarakter. Det er altid godt at få brugbar feedback… og særligt rart er det, når den feedback er så positiv.

Se flere detaljer her