04-05-2018
1726_Nyhed_Sal 100_Thumbnail

NORD TEGNER KULTURSTATION OG KINOREVU - SAL 100 SKØRPING

Det er med stor glæde, at vi hermed kan offentliggøre, at vi i samarbejde med Stokvad Rådgivende ingeniører A/S og VM acoustics Aps har vundet prækvalifikationen af Sal 100 i Skørping. Her har vi udarbejdet et skitseforslag til den nye sal, der kommer til at ligge i tilknytning til kulturstationen og Kinorevuen. Projektet skal være med til at styrke området som bymæssigt og kulturelt knudepunkt og skal færdiggøres over de næste to år.
Lokalbefolkningen bakker op om forslaget og Realdanias Underværker støtter ligeledes projektet.

LINK til projektmappe

02-03-2018
visitkort_bagside

INDTAG MARKEDET SOM KREATIV FORRETNINGSUDVIKLER

Markedet ligger for dine fødder. Er du klar til at sparke til bolden for at sikre Arkitektfirmaet NORDs fremtidige pipeline og måske en ny titel som partner?

…. Så indtag lederrollen som tegnestuens nye holdspiller ved at slå dine folder som kreativ forretningsudvikler. Det gør du ved at lægge virksomhedens arkitektoniske linje, når du som tegnestuens kreative designprofil bringer nye ideer i spil og tænker stort for at udvikle NORD som forretning.

Se hele jobopslaget og søg jobbet via dette LINK

 

01-03-2018
Visitkort_bagside rød

ERFAREN PROJEKTLEDER SØGES:

Arkitektfirmaet NORD as søger erfaren, selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til projektledelse og projektering. Som projektleder får du selvstændigt ansvar for gennemførelse af en række byggesager, og skal varetage den direkte kontakt til vores mange professionelle bygherrer. Det vil blive vægtet højt, at du har gode samarbejdsevner og en ligefrem og venlig fremtoning. Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør, og tilbyder en fast stilling med tiltræden snarest muligt.

KONTAKT OS. Ring til tegnestueleder Søren Brinkmann på 9935 2004, eller send en kortfattet ansøgning med CV til sb@nord-as.dk -hurtigst belejligt - men senest fredag den 16. marts 2018.

20-02-2018
100_Laurits Brandt Andersen_Thumbnail

VELKOMMEN til Laurits Brandt Andersen

Laurits har fra januar 2018 suppleret bestyrelsen i arkitektfirmaet NORD A/S, som nu består af formand Paul Bjerring, Frederik Bengaard, Laurits B. Andersen og indehaver Klaus Christensen.

Laurits har kendt virksomheden i godt 27 år, og har via sin lederpost i SYDBANK Aalborg, haft stort kendskab til den positive udvikling, som arkitektfirmaet har været igennem.

Vi er derfor rigtig glade for, at Laurits efter sin selvvalgte ”pensionering” ved SYDBANK, har valgt at modtage opfordringen til at indtræde i bestyrelsen, og hermed være med til at give ud af hans store erfaring, så arkitektfirmaet vil forsætte den gode udvikling og blive ved med at være synlige i det nordjyske område.