28-08-2017
1527_Uno-X_Thumbnail

UNO-X: FOR 250 MIO NYE TANKSTATIONER

Uno-X har netop offentliggjort deres strategi for de kommende år, hvor vores design er et vigtigt parameter. Vi har nemlig udviklet et helt nyt stations-koncept, som intuitivt, enkelt og indbydende skal føre kunderne igennem tankningen. Bygherren har ønsket at kombinere et prisbilligt produkt med en helstøbt kvalitetsoplevelse, hvor kunden føler sig tryg og uden stress. I projektet kommer det blandt andet til udtryk ved at vi ensretter ind- og udkørsel og gør stationens elementer enkle og lette at aflæse og betjene. Desuden har vi arbejdet intenst med at skabe en oplevelse af ’rum’, hvor skærmtaget dag og nat vil fremstå som et enkelt og lysende rum, der vil bidrage til at gøre det trygt at færdes – også i nærområdet.

Konceptet, der samlet set løber op i en investering på 250 mio. kr., skal frem til 2021 bredes ud over hele landet.

LINK til artikel i BYG•TEK

LINK til artikel i Nordjyske

LINK til fotos

17-08-2017
1726_Nyhed_Sal 100_Thumbnail

KULTURSTATION OG KINOREVU - SAL 100

Vi har netop afleveret et skitseforslag til en ny sal i tilknytning til Kulturstationen og Kinorevuen i Skørping.

Forslaget bygger på en idé om at forstærke Skørpings centrum, og bidrage til at gøre området omkring stationen og kulturstationen til et endnu stærkere bymæssigt og kulturelt knudepunkt.

Den arkitektoniske hovedidé bygger på to hovedelementer, en PAVILLON og en KUBE. Pavillonen placeres mod Torvet, og bliver den fremtidige indgang til SAL 100. Kuben rummer SAL 100, placeres i gårdrummet, og bliver – i kraft af sin højde - en betydelig spiller i forhold til Torvet. Kuben vil fremstå oplyst om natten, som modspil til vandtårnet og som et nyt vartegn for byen.

LINK til projektmappe

LINK til artikel i Nordjyske

 

08-08-2017
1728_48 aflastningsboliger_Annebergvej_Thumbnail

48 AFLASTNINGSBOLIGER

Vi er sammen med HP BYG og NIRAS prækvalificeret til totalentreprisekonkurrencen om at bygge 48 aflastningsboliger for Aalborg Kommune. Boligerne er midlertidige og indrettes til borgere, der har akut behov for hjælp. Boligerne, der placeres på Annebergvej i Aalborg, knytter sig til det nærliggende plejecenter Vestergården, som vi tidligere har tegnet.

21-06-2017
1445_Birkebo genindvielse_Thumbnail

BIRKEBO (GEN-)INDVIET

Vore seneste plejeboligbyggeri, Plejehjemmet Birkebo i Aalborg, blev forleden officielt indviet. Projektet er en udvidelse af det eksisterende Birkebo, der samlet når op på 100 plejehjemsboliger. Konceptet er en del af Aalborg Kommunes bestræbelse på at skabe større enheder og tidssvarende rammer, som giver langt større muligheder for at udvikle samarbejdet mellem beboere, frivillige, pårørende og personale.

Vi har tidligere opført første etape af byggeriet som har været i brug siden 2005.

Link til billede: Rådmand Thomas Krarup og plejehjemsleder Tina Møller

Link til projekt: Birkebo