HEF Aalborg

img.Name

Det eksisterende bygningsanlæg er opført i 1978 og bygherren ønskede en generel revurdering af ankomstforhold, funktioner og rum.

Der ud over også en omfattede udvidelse af sekretariat og kantineforhold, samt en ankomstbygning, der på markant vis kunne præsentere virksomheden udadtil.
Ny synlighed blev opnået med to elementer; en ”plads” og en ”ramme”. Pladsen leder naturligt besøgende frem mod hovedindgangen. Rammen - en fremskudt ankomstbygning - rummer moderne faciliteter til fremvisning af virksomhedens produkter, samt arbejdspladser til kundeservice-, salgs– og bredbåndsafdeling.
Bygningen er disponeret som en muret, karaktérfuld ramme, lukket mod øst og vest, med store glasinddækkede åbninger mod forplads og gårdhave.

En række lette kuber modellerer facaden. De primære arbejdspladser er placeret i to plan, forbundet af et dobbelthøjt rum. Kuberne indeholder kontorer og møderum, mens en muret kerne indeholder birum.
Der gennemføres en række tilpasninger af de eksisterende bygninger; kantine og køkken udvides, og der etableres nye mødelokaler.

FAKTA

Opgave : Om- og tilbygning
Adresse : Over Bækken 6, Aalborg
Bygherre : HEF A.m.b.a.
Projektstade : indviet 2007
Bruttoareal : 1.700 m2
Anlægssum : 37 mio. kr.
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name