Golfboliger Løgstør

img.Name

Grunden ligger højt, i den sydlige udkant af Løgstør, med udsigt over Limfjorden og nabo til golfbanen. Bebyggelsen er en af flere, alle organiseret i byggefelter, som er afgrænset af beplantning i nordlig og østlig retning. Bebyggelsen består af 12 klyngehuse placeret omkring en central adgangsvej. Grundens naturlige fald, og små slip mellem husene sikrer, at flest mulige boliger har udsigt til Limfjorden.
Husene er en fortolkning af den danske klyngehus tradition. De består af et højere rektangulært hovedhus, hvorfra to lavere kuber skyder sig ud mod nord og syd. Hovedhuset, der indeholder opholdsrum, køkken og alrum, er højloftet, rummeligt og med store panorama-vinduer mod syd og vest.
Kuberne rummer bad og soverum og fungerer som formidlende bygningsvolumener til hovedhuset. På nordsiden fungerer de som en indbydende kombination af en lys, åben gårdhave og et overdækket holdeareal for biler, der leder til hovedindgangen. Mod syd fungerer de som lægivende element på terrassen, sammen med pergola, læmure og lave hække. Bebyggelsen har et moderne og enkelt udtryk. Ydervægge opmures i grå-gule blødstrøgne mursten og vinduespartierne er i antracitgrå alu.

FAKTA

Opgave : 12 klyngehuse 118-160 m2
Adresse : Golfparken, Løgstør
Bygherre : Murerfirmaet Henriksen & Madsen A/S
Projektstade : under opførsel
Bruttoareal : 1.700 m²
Anlægssum : ikke kendt
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name