Elro

img.Name

Opgaven er vundet i totalentreprise i samarbejde med MT Højgaard, Århus på baggrund af et skitseforslag.
Den omfatter færdig projektering af et kontordomicil til Elro Energi og Kommunikation, Randers.
Bygningen er i 3 etager og udformet som to vinger adskilt af et atrium, der bliver bygningens markante ankomstrum.
Mødelokaler, foredragssal og kantine placeres i bygningens spidse del, i henholdsvis stueetage og 1. sals plan. Kontorer placeres i alle plan, primært som storrumskontorer.
Huset opføres som en søjle-drage-konstruktion i beton. Facaderne er opbygget som curtainwall i glas.

FAKTA

Opgave : Nyt kontordomicil
Adresse : Normansvej1, Randers
Bygherre : Elro energi og kommunikation, Randers
Projektstade : indviet 2010
Bruttoareal : 5.300 m²
Anlægssum : 65 mio. kr.
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name