Specialbørnehjem, Aars

img.Name

Specialinstitutionen rummer sygeplejekrævende børn.
Bebyggelsen er udformet med 4 fløje med boliger, der omkranser en fælles gårdhave.
Hver fløj er indrettet med fire værelser og tilhørende fællesfaciliteter, bestående af køkken og spiseplads, opholdsstue og badefaciliteter.
Her ud over er der for den samlede bebyggelse indrettet aktivitetslokale, møderum, pædagogiske værksteder og vaskeri.
For personalet er der omklædningsfaciliteter, kontorer, opholds- og mødelokaler. Gårdhaven bliver bebyggelsens samlende, beskyttede uderum og danner ramme om fælles aktiviteter for hele institutionen.
NORD har forestået færdig projektering i samarbejde med totalentreprenør M. Thomsen Støtt.

FAKTA

Opgave : Specialbørnehjem i Aars
Adresse : Dyrskuevej, 9600 Aars
Bygherre : Region Nordjylland
Projektstade : afleveret 2010
Bruttoareal : 1.331 m²
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name