Hotel Nordsøen

img.Name

Udsat beliggenhed, betonbyggeriers dårlige image og tidens tand har gjort, at Hotel Nordsøen virker slidt.

Det rører ikke ved, at Nordsøen i 1970’erne var moderne og at dens tilbud om sol, lys og luft til glade feriegæster var attraktivt og hipt.

Den stolthed vil vi gerne bringe frem igen.Vores idé er at gøre Nordsøen til det markante hængsel, der forbinder byen med havet.

Vi har taget udgangspunkt i Blokhus’ byggemåde, og vi har genanvendt princippet om, at man opfatter bygningen som en massiv klump,

hvori der skæres huller og brugt det som princip for facadeudformningen.Vi har koblet det med anvendelsen af den hvide farve,

som er hentet fra Blokhus by, sandets farve og fra strandens badehuse.
Vi dyrker det lyse for at understrege, at huset under alle omstændigheder vil være markant og spiller bevidst på den stolthed der ligger i det hvide;

at huset ikke længere skal være Blokhus grimme grå ælling, men en stolt, hvid svane.

FAKTA

Opgave : Facaderenovering
Adresse : Høkervej 5E, 9492 Blokhus
Bygherre : Feriehotel Nordsøen
Projektstade : 1. præmie i konkurrence 2010, under udførelse
Bruttoareal : 8563 m²
Anlægssum : 52 mio. kr.
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name