HOTEL AALBORG

img.Name

Hotel Aalborg (tidligere Sømandshjemmet) er placeret på en af de mest centrale pladser i Aalborg, hvor den seneste byudvikling, med Musikkens Hus, Nordkraft og udviklingen omkring østre Havnebassin har trukket byen mod øst.

Projektet omfatter forslag til en ny fløj, der kan rumme konference, restaurant og nye værelser. På et stramt byggefelt foreslår vi en moderne tilbygning, der i materialer og udtryk refererer til havnens selvbyggede karakter og Østerbros tunge murede bygningskroppe.

 

Stueplan åbnes mod byen; der skabes kontakt og hovedadgang til pladsen ved Nordkraft og den centrale del af stueetagen foreslås indrettet som reception, restaurant og konference. På øvrige etager etableres der værelser med fokus på at skabe en række valgmuligheder og en stil, der er fri af koncept-kædernes stereotype indretninger. Den centrale ide er, at der indbygges fleksible elementer, der samtidig giver en mere personlig stil; at vinduesnicher gøres aktive, at rumhøjder udnyttes at suiter har udsigt til byen etc.

FAKTA

Opgave : Udvikling af nyt hotelkoncept
Adresse : Østerbro 27, 9000 Aalborg
Bygherre : Hotel Aalborg
Projektstade : Ikke realiseret
Bruttoareal : 3.900 m²
Anlægssum : 60 mio. kr.

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name