BOSTEDET BROVST

img.Name
img.Name

Tilbygningen tager afsæt en den eksisterende bygnings, struktur, farver og materealiteter og har til formål at generere mere plads til den enkelte beboer såvel som flere fællesfaciliteter. Derudover bliver der tilføjet nye faciliteter som fællessal, temarum, sidde nicher samt et nyt og mere åbent indgangsparti.

 

Tilbygningen er disponeret omkring en kerne, hvor i fællesfaciliteterne er placeret. Boligfløjene er placeret som to arme ud fra denne. Dette giver en rummelig struktur hvor alle beboere har udsyn til de grønne udearealer. 

 

Det har været et ønske at de nye boligfløje skal have et udtryk der matcher den eksisterende bebyggelse og de omkringliggende bebyggelser, og giver et samlet billede af et bosted der hænger sammen internt og med konteksten. Derimod skiller den nye kerne sig ud ved sit kubistiske og minimalistiske udtryk.

FAKTA

Opgave : Ombygning af eksisterende og udvidelse fra 12 til 20 boliger for sindslidende
Adresse : Stationsvej 12, 9460 Brovst
Bygherre : Region Nordjylland
Projektstade : Projektering
Bruttoareal : 1.076 m²
Anlægssum : Ca. 21.2 mio. kr.
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name