SPAR LØKKEN

img.Name

Grunden ligger i udkanten af Løkken by i tæt relation til hovedfærdselsåren mellem Løkken og Hjørring, Løkkensvej. Denne placering giver mulighed for at tiltrække kunder fra løkken by samt forbipasserende. 

 

Det har været et ønske fra bygherren at det samlede bygningsanlæg skulle have et markant og moderne udtryk, og således i kraft af sit udseende skille sig ud fra de omkringliggende forretninger. Vi har disponeret en markant og samlet enhed, der i form er inspireret af Vestkystens klitlandskab og som i materialevalg adskiller fra det omkringliggende.

 

Bebyggelsen er disponeret med en dagligvarebutik i den sydlige del og en bager i den nordlige del. Herimellem er placeret et overdækket torv, der fungerer som ankomstområde og samlende element for hele bebyggelsen.


I facadeudtryk og valg af materialer er der lagt vægt på robusthed og minimal vedligeholdelse. På facaden monteres strækmetal, der giver bebyggelsen et markant, enkelt og robust udtryk. Strækmetallet fungerer ligeledes som afskærmning omkring varegård og torv.  

 

Udearealerne er disponeret med inspiration fra klitlandskabet omkring Løkken, og består af teglstensbelægninger med elementer af sandklitter, marehalm, havtorn og fyr.

 

Dette er vores bud på en bebyggelse der rummer disse aspekter.

FAKTA

Opgave : Nybygning, dagligvarebutik og bager
Adresse : Industrivej, 9480 Løkken
Bygherre : Spar, Christian Bast Nielsen
Projektstade : Skitseforslag
Bruttoareal : 1.674 m²
Anlægssum : Ikke oplyst

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name