KIRKENS KORSHÆRS HERBERG

img.Name
img.Name

Forslaget tager afsæt i at bevare så meget af den eksisterende bygningsstruktur som muligt – primært for at kunne opretholde driften i et fornuftigt omfang under ombygningen. Vi har desuden vurderet, at der er så meget værdi i de eksisterende fløje, at de ved en ombygning kan bevares, primært som værelsesenheder.

 

Vi foreslår derfor, at de eksisterende to huse forbindes med en ny bygning der bliver bebyggelsens nye, samlende fællesrum. Det er hertil man ankommer, modtages og indskrives og fællesrummet bliver bebyggelsens nye fælles spise/opholdsrum og bygningens hjerte. Fællesrummet er rummeligt, og en træbeklædt, svævende overetage giver karakter og definerer zoner med såvel højt til loftet som til hygge.

 

Boligerne er disponeret som minimale boliger med selvstændigt bad/toilet, som understøtter specielt perioden hvor man lige ankommer og har brug for tid på egen hånd. Fra dette trygge udgangspunkt er det hensigten at beboerne skal nærme sig verden og fællesskabet. Der etableres opholdsnicher, aktivitetsrum, fælleskøkken, samt mindre, lokale køkkener.

FAKTA

Opgave : Revitalisering af Kirkens Korshærs Herberg
Adresse : Forchhammersvej 13-15
Bygherre : Kirkens Korshærs Herberg
Projektstade : Projektforslag
Bruttoareal : 1.088 m²
Anlægssum : 16,9 mio. kr.

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name