VELA

img.Name

Bygningen er en udvidelse af en eksisterende fabriksbygning, der samtidigt giver virksomheden en ny facade mod Gøteborgvej.
Bygningen er disponeret ud fra bygherrens tre væsentligste ønsker.
- At den nye bygning skulle bidrage til at integrere alle medarbejdergrupper.
Bygningen indeholder derfor både administration, produktion og velfærdsfaciliteter i én bygningskrop
- At bygningen skulle udtrykke virksomhedens mål mht. til design og kvalitet.
- At virksomhedens interne logistik skulle forbedres væsentligt med det nye byggeri.
Bygningen blev præmieret for godt og smukt byggeri af Aalborg Kommune i 1999.

FAKTA

Opgave : Centerbygning og områdeplan
Adresse : Gøteborgvej 12, 9200 Aalborg
Bygherre : Vela, Vermund Larsen A/S
Projektstade : opført 1998
Bruttoareal : 2500 m²
Anlægssum : 18 mio. kr.
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name