Job

Ny medarbejder?

Hos Arkitektfirmaet NORD arbejder vi med byggeprojekter ud fra en analytisk og helhedsorienteret tilgang. Vi lægger samtidig stor vægt på arkitektonisk kvalitet, på velprojekterede projekter og på at servicere vores kunder på et højt niveau. Vores vision er til stadighed at udbygge vores ydelsesområder, derfor er vi altid på udkig efter nye kompetencer, der kan supplere og understøtte vores etablerede specialer.

 

Hvis du kan se dig som en del af vores organisation, er du meget velkommen til at kontakte os.  Send dit CV samt en uopfordret ansøgning med begrundelse for, hvordan du kunne bidrage til vores virksomhed. Alle ansøgninger bliver gennemlæst, og du vil høre fra os. Vi gemmer ikke ansøgninger og CV’er.

 

Ny praktikant?

Kontakt os, hvis du gerne vil i praktik på vores tegnestue, men vær opmærksom på at vi kun optager praktikanter fra universiteter, arkitekt- og konstruktørskoler. Som praktikant hos NORD indgår du som en del af tegnestuen og deltager i det daglige arbejde med konkurrencer og udvikling af projekter herunder forundersøgelser, skitsering, projektering og møder. Du får relevante opgaver med ansvar, samtidig med at en af vores faste medarbejder bistår dig som din mentor. Vi lægger vægt på, at du har gode IT kompetencer samt er god til at planlægge og disponere de opgaver du får.

Alle ansøgninger bliver gennemlæst og du vil høre fra os.