PRÆKVALIFICERET X 2

Vi kan med glæde meddele vi netop er blevet prækvalificeret til at afgive bud på opgaven, der omfatter totalrådgivning (arkitekt-, ingeniør-, og landskabsarkitektydelser) i forbindelse med renoveringen af Plus Boligs afd. 1025 på Riishøjsvej, sammen med Sweco og LYTT.

Afd. 1025 består af i alt 114 lejemål fordelt på 6 blokke og 16 rækkehuse i 1 og 2 plan. Plus Bolig ønsker at renoverer og forny bebyggelsen på Riishøjsvej med henblik på at fastholde nuværende beboere i afdelinger, samt fortsat at kunne tiltrække nye beboere og vedblive at være en attraktiv afdeling for byens beboere.

Yderligere blev tegnestuen i samarbejde med totalrådgiver Brix & Kamp, samt By+Land prækvalificeret til at afgive bud på opgaven, der omfatter totalrådgivningsudbud vedr. realisering af helhedsplan for renovering af Afdeling 1 og nyetablering af afd. 2 i Randers Arbejdernes Byggeforening af 1874. Afdelingen består af 6 bygningsafsnit opført fra 1905 til 2007 og består samlet af 153 boliger i varierende byggeri.

Prækvalificeringerne bevidner vi som tegnestue har solide erfaringer og kompetencer indenfor helhedsplaner og renoveringer for almene bolig foreninger.
Vi ser frem til at afgive bud til Plus bolig.