VELKOMMEN TIL 4 NYE MEDARBEJDERE

Arkitektfirmaet NORD kan nu glæde sig over vi her i februar har fået flere nye gode kollegaer.

Den 1. februar har Nanna Møller Steenberg fundet sin plads på tegnestuen.  Nanna er nyuddannet bygningskonstruktør fra UCN, Aalborg, og kommer i første omgang til at indgå i vores team af dygtige medarbejdere, der håndterer registreringen af den almennyttige boligmasse for Landsbyggefonden. På sigt er det påtænkt at Nanna med sin gode energi og entusiasme, også skal styrke vores projekteringsafdeling i f.m. både renoveringer og nybyg.

Med sin erfaring fra både arkitekttegnestuer, og som sagsbehandler ved Århus Kommune, vil Kim Skjødt Larsen blive en erfaren hjælp på igangværende projekter. Kim er uddannet bygningskonstruktør fra VIA, Århus, og er startet hos os den 1. februar. Kim lægger ud med at deltage i to af de store renoveringsopgaver vi har gang i.

Prawin Jeyaratnam er startet som bygningskonstruktørpraktikant den 24. januar, og skal indgå i forskellige arbejdssammenhænge på tegnestuen, frem til slutningen af juni. Prawin er allerede i fuld gang med at opbygge revit-modeller, men vil også komme med på tilsyn, og deltage i andre registreringsopgaver.

Martin Fauerskov Madsen, der er arkitektstuderende fra arkitektskolen i Aarhus, er tegnestuens nye arkitektpraktikant her i foråret til og med juni.
Han skal som led i uddannelsen i praktik på. 6. semester for at færdiggøre bacheloruddannelsen indenfor arkitektur, inden kandidatuddannelsen påbegyndes efter sommerferien. Martin er allerede godt i gang med at forme og designe spændende projekter, samt medvirke til udvikling af nye boligkoncepter.

Stort velkommen til alle 4!