HEF A.M.B.A. – AALBORG

Projekt: Om– og tilbygning af Erhvervsbyggeri

Adresse: Over Bækken 6, 9000 Aalborg

Ydelsesperiode: 2005 - 2007

Bygherre: HEF A.m.b.a

Bruttoareal: 1.700 m²

Anlægssum: 37 mio.

Enterpriseform:

Rolle og ydelser:

Det eksisterende bygningsanlæg er opført i 1978. Bygherren ønskede en generel revurdering af ankomstforhold, funktioner og rum. Ønsker omfattede udvidelse af sekretariat og kantineforhold, samt en ankomstbygning der på markant vis kunne præsentere virksomheden udadtil.

Ny synlighed blev opnået med to elementer; en ”plads” og en ”ramme”. Pladsen leder naturligt besøgende frem mod hoved¬indgangen. Rammen – en fremskudt ankomstbygning – rummer moderne faciliteter til fremvisning af virksomhedens produkter, samt arbejdspladser til kundeservice-, salgs– og bredbåndsaf¬deling.

Bygningen er disponeret som en muret, karaktérfuld, ramme, lukket mod øst og vest, med store glasinddækkede åbninger mod forplads og gårdhave. En række lette kuber modellerer facaden.

De primære arbejdspladser er placeret i to plan, forbundet af et dobbelthøjt rum. Kuber indeholder kontorer og møderum, mens en muret kerne indeholder birum.

Der gennemføres en række tilpasninger af de eksisterende bygninger; kantine og køkken udvides og der etableres nye mødelokaler.