P.T. DEFENCE – NYT KONTORDOMICIL

Projekt: Nyt Ervhervsdomicil og helhedsplan

Adresse: Hellebarden, 9230 Svenstrup

Ydelsesperiode: Februar-maj, 2022

Bygherre: Precision Technic Defence A/S

Bruttoareal: 4500 m²

Anlægssum:

Enterpriseform: Totalentreprise

Rolle og ydelser: Bygherrerådgivning | Arkitektrådgivning, skitseforslag, byggeprogram, myndighedsdialog, procesrådgivning, helhedsplanlægning, bæredygtighedsledelse, projektering.

Precision Technic Defence har store grønne ambitioner for fremtiden, og ønsker at skabe de perfekte rammer for at realisere deres mål. Bygningen er projekteret med DGNB Guld som målsætning, for at designe et nyt kontordomicil i særklasse, et byggeri som favner det gode arbejdsmiljø, men som også har tematikken om bæredygtighed nært til hjerte.

Med fokus på organiske og cirkulære former, skarpe linjer og spil på kontraster, skaber PTD et ikonisk byggeri der bliver et lokalt varemærke. Arkitekturen udspringer af firmaets øje for kvalitet og struktur, kombineret med et spil på kontraster, samt et ønske om at blødgøre udtrukket og skabe noget dragende og indbydende.

Hele projektet fra det landskabelige til indretningen af de enkelte rum, er gennemsyret af bevidste valg i forhold til funktion og kvalitet, men også i relation til atmosfærer og oplevelse. Alt dette holdes op mod kravene til DGNB for at sikre det gode resultat.