RÅRUP HALLEN

Projekt: Udbygning og revitalisering af Rårup Hallen

Adresse: Rårup Hallen, Kirkedalsvej 53, 7130 Juelsminde

Ydelsesperiode: 2020 -

Bygherre: Rårup Hallen

Bruttoareal: 977 m² nybygning / 348 m² ombygning

Anlægssum: Budget 11.5 mio excl. moms

Enterpriseform:

Rolle og ydelser: Arkitektrådgivning og udvikling

Visionen er at skabe et nyt sted som samler Rårup sognegårds og Rårup hallens styrker, og dermed fremtidssikrer Rårup og omegn. På den måde håber vi at skabe et sted hvor det vil summe af liv fra gamle og unge, hvor der både kan være familiefester som i sognegården, men også hvor omegnens foreninger kan samles og afholde egne eller fælles aktiviteter. Vores mål med bygningen er ligeledes at supplere hallens aktiviteter med moderne fitness rum, samt skabe en plads der passer til mindre hold’s aktiviteter.
Ud over det sportslige er det også målet at den kulturelle side skal være i højsædet, med koncerter, dilettant, foredrag samt hvad man ellers kan forestille sig af kulturelle aktiviteter. Vi håber igennem dette initiativ at skabe et naturligt samlingspunkt for Rårup og omegn, og dermed være med til at styrke et i forvejen attraktivt lokalsamfund.

Gennem den aktivitet vi planlægger, gør vi Rårup og omegn endnu mere attraktiv for børnefamilier og håber gennem dette at styrke lokalsamfundet og sammenholdet i lokalsamfundet.
Ud over selve bygningsmassen håber vi at skabe et udendørs areal som er attraktivt for både unge og gamle, hvor folk kan samles om sommeren og grille en pølse, tage en gyngetur eller bare være sammen på hyggelig vis.
Efter etableringen af Rårup hallens kultur- og fritidscenter flyttes aktiviteter fra sognegården til kultur- og fritidscenteret, men der fastholdes en stærk tilknytning til lokalsamfundet igennem en selvstændig bestyrelse til afholdelse af de aktiviteter der tidligere har været sognegården.
Igennem disse tiltag skaber vi et hus der summer af liv fra morgenen hvor de morgenduelige er i fitnesscenteret, aktiviteter med skolebørn i dagtimerne, gymnastik og en lang række aktiviteter om eftermiddagen, samt fester eller kulturelle aktiviteter om aftenen og i weekender.


RELATEREDE PROJEKTER