Byg på et professionelt fundament

Vores mangeårige praksis i byggebranchen og helhedsorienterede tilgang gør os hos Arkitektfirmaet Nord til en kompetent partner for både offentlige og private bygherrer.

 

Vi bistår med rådgivning i hele processen fra idéudvikling til bygningsoverdragelse og tilbyder udbudsrådgivning, kontrakt- og økonomistyring, rådgivning om IKT, byggeledelse mv.

 

For os begynder det altid med at skabe et trygt beslutningsgrundlag. Vi kortlægger projektets forudsætninger og identificerer problemstillinger, potentialer og mulige konsekvenser, så du som bygherre kan stille de rigtige krav til finansiering, bæredygtighed, digitalisering mv.

 

Vi hjælper også med at tage ansvar for beslutnings- og arbejdsprocesser. Vores tids- og procesplaner, vores omfattende samarbejds- og myndighedserfaring og økonomi- og kvalitetssikringsværktøjer er med til at skabe overblik og fremdrift i alle projektets faser. 

 

Uanset byggeprojekt sikrer vi, at både ønsker og visioner – og de mange komplicerede delelementer undervejs – bliver realiseret og styret sikkert i mål.