Tænk langsigtet

Vi har høje ambitioner hos Arkitektfirmaet Nord. En af de højeste er at være en ansvarlig partner og tegnestue, der bidrager til den grønne omstilling.

 

Vores DGNB-certificerede medarbejdere har stor erfaring med passivhusbyggeri, transformation og energirenovering, og ser bæredygtighed som en naturlig del af vores designproces. Her er alle aspekter og fagområder repræsenteret fra start til slut. Det betyder, at vi vurderer ambitionsniveau, byggekontekst, brugeradfærd, materialernes levetid og livscyklus, indeklima og energiramme som en integreret del på lige fod med æstetiske og funktionelle krav.

 

Vejen frem er holistiske og langtidsholdbare løsninger – også med udgangspunkt i eksisterende byggeri.

En af hjørnestenene i fremtidens arkitektur er transformation; at bygge videre på det, vi har, og genbruge materialer og fremtidssikre bygninger så langt, vi kan.

 

Nyt eller eksisterende? Det er et spørgsmål om i samspil med partnere at udvikle høj arkitektonisk kvalitet, der ikke bare tænker de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter ind, men som også ønsker at forbedre dem.  

 

Det sker altid med udgangspunkt i projektets forudsætninger, og i dialog med bygherre, brugere, teknikere og lokale myndigheder, hvor vi fastlægger en ramme for implementeringen af bæredygtige løsninger.

DGNB

LCA

Svanemærket byggeri

ESG

Kontakt os

Rådgivning? Projekt? Transformation? Du er altid meget velkommen til at kontakte os.